Saturday, January 25, 2014

Start To Workout Now !!


Asalamualikum, kum apa kumbat, bat apa batman, man apa mantol, tol apa tolak, lak apa lakse, se apa sepak, pak apa pak cik, cik apa cicak, ca apa cawan wan apa one two three four five six seven eight nine tennn.. HPUFFFF!! HAHAA Okay, today just wanna share aboutttttt WORKOUT!! YEAHH ! Biela tau ramai yang ta suka and ta buat workout ni ann ? haa, Biela tahu sebab Biela pun sama HAHA Tapi bila di pikir pikir kan balik, suka ta suka kita kena workout jugak kannn ? *angguk angguk 

Semalam dok sebok godeh godeh google play store ternampak pulak app Caynax A6W workout untuk abs... Apa ? pempuan ta bole ada abs kaa ? :P  HAHAHA Tergerak nk install tu sebab Biela kan penggangur terhormat tunggu result SPM so, takan la Biela nak duduk rumah tambah lemak jea ann ann ann hehe Cuba bayangkan kalau kita amek result nanti cikgu cikgu membe membe semua ta kenal kita sebab kita da XXXXXXXXXXXXL Haaa, over tau 'X' aku. hahaha Kan malu nanti. So, jalan yang terbaikk adalah workout.

Act, app tu bagos laa dia ada tunjukkan cam ne nak workout an dia ada jadual, hari ni workout berapa banyak berapa kali nak buatt. Semua da tunjukk kita just ikut jea. Tapi yang seksa orang yang buat tu laa. Semalam biela test, PERHH!! best, perut rasa macam nak pecahh HAHAHA tapi kejap jeaa, lama lama nanti da biasa tak ada masalahh ;) And sapa sapa yang nak bakar lemak tuu cari jea kat caynax. Caynax macam macam adaa. Haha 


And lastly, Biela sekarang tengah membina satu blog baru untuk membantu mak Biela jual tudung. So, nantikan jelah dengan sabar yee. Berkualiti dan berpatutan. HAHA da mcam iklan kat pasaraya dahh. HAHAa 

BAIBAI !!

PR : Maaf kalau ayat ta berapa nak sedap di baca. HAHA  Just wanna be myself  -o_o-'' HEE~

1 comment:

  1. workout...erk. malasnya.. hehehe.. pemalas.. *lempang muka 10x

    ReplyDelete